23948sdkhjf

Silkeborg Forsyning køber to udpumpningsanlæg hos AEA

Silkeborg Forsyning har investeret i to udpumpningsanlæg, der skal placeres henholdsvis i anlægget på Kejlstrup Tværvej i Silkeborg og i de eksisterende bygninger ved fjernvarmecentralen Dybkær på Arensdalsvej.

Det er etablering af en ny transmissionsledning til den østlige del af Silkeborg, der har nødvendiggjort udpumpningsanlæggene.

Anlægget på Kejlstrup Tværvej placeres i en eksisterende bygning side om side med røggaskondenseringsanlægget. Her skal det håndtere varmen fra produktionsanlægget og sende den via transmissionsledningen mod fjernvarmecentralen Dybkær på Arendalsvej 2.

Der etableres ligeledes en ny nøglefærdig pumpestation for enden af den kommende, nye transmissionsledning i de eksisterende bygninger i fjernvarmecentral Dybkær på Arendalsvej. Her fra sendes varmen via den nye ledning mod øst.

Hele molevitten skal udføres af Aktive Energi Anlæg (AEA) undtagen fjernvarmetransmissionsledningen imellem de to lokationer, der udbydes separat og er ikke en del af den kontrakt, Silkeborg Forsyning har underskrevet med AEA.

Som totalentreprenør skal AEA levere, etablere og installere det komplette udpumpningsanlæg i bygningerne på Kejlstrup Tværvej  og den komplette pumpestation ved fjernvarmecentral Dybkær, der blandt andet indeholder komplette komponenter til maskin-, pumpe- og el-anlæg med dertilhørende nye rørinstallationer, isolering, m.v.

AEA står i samarbejde med Silkeborg Forsyning for den komplette detailprojektering, samt projekt- og byggeledelse.

Arbejderne forventes at starte op i september 2020, og med endelig aflevering af begge anlæg i november 2021

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079