23948sdkhjf

Skanderborg Forsyning har fundet sin nye direktør i egne rækker

Bjarne Langdahl Riis er ny administrerende direktør i Skanderborg Forsyning fra den 1. juli 2020.

Han har været konstitueret i stillingen siden den 1. februar 2020, hvor han afløste Jens Bastrup, der havde valgt at skifte over til Silkeborg Forsyning. 

Nu har bestyrelsen for Skanderborg Forsyning altså valgt at Bjarne Langdahl Riis skal fortsætte på posten. 

Han har allerede vist resultater med at skabe en retning for en fagligt stærk og bred organisation, der opererer i en kompleks virkelighed, skriver Skanderborg Forsyning i en pressemeddelelse. 

Bjarne Langdahl Riis var, før han blev konstitueret som direktør, afdelingschef for Projekt & Udvikling hos Skanderborg Forsyning.

Kerneopgave, samarbejde og fremtidens forsyning
Bestyrelsesformand Martin Frausing Poulsen lægger vægt på den nye direktørs erfaring og kompetencer til de strategiske opgaver og samarbejder, der venter forude for Skanderborg Forsyning.

- Jeg er sikker på, at Bjarne er den rette til – sammen med bestyrelsen og medarbejderne – at udfolde forsyningens mange store og vigtige dagsordner, der har betydning for hele kommunens udvikling. Sikker opgaveløsning og udvikling af fremtidens forsyning er vigtigt i en kommune som Skanderborg, der er i rivende udvikling. Derfor bliver det vigtigt med et godt samarbejde mellem forsyningen, kommunen og de partnerskaber, der skal være med til at skabe fundamentet for fremtidens forsyning, der arbejder til gavn for borgerne og Skanderborg Kommune. Bjarne har allerede vist, at han har færdighederne til at drive forsyningen i den retning, og jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet, siger Martin Frausing Poulsen.

Samarbejde med aktiv ejer og dygtige medarbejdere
Bjarne Langdahl Riis kom til Skanderborg Forsyning i februar 2019 som afdelingschef for Projekt & Udvikling med en faglig baggrund inden for vand med en Ph.D. i mikrobiologiske processer. Forinden var han direktør i fødevareklyngen Agro Food Park, som han var med til at opbygge i Skejby.

Den nye direktør ser frem til på sikker vis at fortsætte med at løse den vigtige samfundsmæssige opgave, et vand- og spildevandsselskab har, og samtidig lægge kursen for dens strategiske udvikling de kommende år i samarbejde med kommunen og forsyningens øvrige strategiske samarbejdspartnere.

- Jeg er stolt og ydmyg over at få den store og meget spændende opgave, der ligger i jobbet, og ser frem til at løse den i samarbejde med bestyrelsen, kommunen som en aktiv ejer og alle de dygtige medarbejdere. Og så bliver det spændende at udbygge det stærke samarbejde, vi har etableret det seneste års tid med vores myndigheder og virksomheder, der har interesse i vores arbejde som forsyning, siger Bjarne Langdahl Riis.

Egen stilling
Ansættelsen af Bjarne Langdahl Riis som administrerende direktør efterlader hans hidtidige stilling som afdelingschef for Projekt & Udvikling ledig.

Derfor bliver en af de første opgaver for den nye direktør at sammensætte og udvikle den samlede ledelse for forsyningens medarbejdere, som tilsammen dækker 54 årsværk.

12 medarbejdere beskæftiger sig med drift af drikkevands- og spildevandsforsyningen og den øvrige medarbejderstab med projekt- og procesledelse, administrative funktioner og forretningsudvikling.

derborg Forsyning omsatte i 2019 for godt 107 mio. kr. med et overskud efter skat på 13 mio. kr.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235