23948sdkhjf

AEA flytter kedler for Ry Varmeværk

Ry Varmeværk har som led i sin nye strategi besluttet at lukke to centraler ved henholdsvis Brunhøjvej og Møllevej i Ry og flytte de eksisterende oliekedler til en nyetableret bygning på adressen Bakkelyvej i Ry.

Det er Aktive Energi Anlæg (AEA), der som totalentreprenør på projektet skal stå for etablering af en 580 kvadratmeter stor kedel-, lager- og kontorbygning, som skal huse de eksisterende olie-nødkedler fra henholdsvis centralen ved Møllevej (ved Ry skole) og centralen ved Brunhøjvej til reservespidslast, reservedelslager og kontorer.

Samtidig skal der etableres en pumpestation og en ventilbrød ved centralen på Mølleskolen for at trykforøge på returledningen af ledningsstrækningen fra Møllevej til Bakkelyvej.

Derudover skal de eksisterende ledningsnet omlægges i forbindelse med lukningen af centralerne ved Møllevej og Brunhøjvej:

30 meter skorsten
AEAs arbejder indeholder de nødvendige bygningsarbejder, komplette rør- og isoleringsarbejder, 30 meter skorsten, 5.900 liter olietank, komponenter, instrumentering og el-arbejder.

AEA står for, i samarbejde med Ry Varmeværk A.m.b.a., den komplette detailprojektering, samt projekt- og byggeledelse. Der er derfor sammensat en projektorganisation bestående af medarbejdere hos AEA og faste samarbejdspartnere, bl.a. Jysk Maskin Flyt, der står for samtlige bakse-/flytteopgaver.

Arbejderne startes op i juni 2020, og med endelig aflevering ultimo september 2020.

Dansk Fjernvarmes Projektselskab har været Ry Varmeværks bygherrerådgiver under hele processen.

Ry Varmeværk har investeret cirka 15 millioner i projektet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156