23948sdkhjf

Beslaglæggelse af vindmølleparken Energia Alternativa delvist ophævet

Retten i Cagliari har ophævet beslaglæggelsen af 7 ud af 16 møller og givet tilladelse til at genoptage arbejdet for at færdiggøre vindmølleparken Energia Alternativa (Cagliari II).
Som meddelt den 6. juni 2011 blev opførelsen af vindmølleparken Energia Alternativa (Cagliari II) indstillet af forebyggende årsager, idet der ifølge den offentlige anklager angiveligt er begået uregelmæssigheder i forbindelse med udviklingen af projektet i perioden fra 2003 til 2008.

Læs: Midlertidigt stop på Greentech vindprojekt

Greentech Energy Systems har arbejdet hårdt på at imødekomme de forhold, der er rejst af myndighederne, og har tillid til, at beslaglæggelsen af de resterende 9 møller vil blive ophævet snarest, således at den offentlige anklager kan lukke sagen.

Greentech anser ophævelsen af den resterende beslaglæggelse som en ren formalitet.

Roser til ny ledelse
- Greentech er meget stolt af, at den nye ledelse demonstrerer viden om branchen ved så hurtigt at løse lovgivnings- og forvaltningsmæssige problemer i Italien. Dette er endnu en gang et bevis på den nye ledelses evne til at levere resultater, siger bestyrelsesformanden for Greentech, Peter Høstgaard-Jensen i en kommentar.

Læs: Ny driftsdirektør hos Greentech Energy Systems
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078