23948sdkhjf

Ny duo skal lede dansk energihandelshus

Centrica Energy Trading, med base i Aalborg, har netop måtte sige farvel til sin CEO og sin Director Short term & Cross-Border Trading.

Anders Bauditz og Bjørn Skovhus har valgt at takke ja til en stilling som henholdsvis CEO og CCO i det nystiftede nordjyske energihandelsselskab Norlys Energy Trading.

- Anders leveret et bemærkelsesværdigt bidrag til virksomheden og har været en nøglespiller i forbindelse med virksomhedens vækst og udvikling. I kølvandet på Anders afgang har vi valgt at udnævne Mandeep og Kristian som henholdsvis leder af Power & Gas Trading og Power Asset Management, siger Cassim Mangerah CO-MD Centrica Energy Marketing & Trading og bestyrelsesformand i Centrica Energy Trading. 

Sammen vil Mandeep Bamal og Kristian Gjerløv-Juel udgøre den kommercielle ledelse af Centrica Energy Trading i Danmark og vil rapportere til Cassim Mangerah.

Mandeep Bamal har 13 års erfaring fra de europæiske energimarkeder og har varetaget flere forskellige ledelsesroller inden for energihandel i virksomheder som Electrabel, E.On Energy Trading, EconGas og  Dong Energy.

Kristian Gjerløv-Juel har 15 års erfaringer med energihandel fra de europæiske energimarkeder i ledende stillinger hos blandt andre Neas Energy og Danske Commoditites.  

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109