23948sdkhjf

Fire entreprenører byder på 200 millioners ressourcecenter

Entreprenørfirmaet Arkil er allerede i fuld gang med at byggemodne den 84.000 kvm store grund, hvor det kommende RessourceCenter Vejle (RCV) vil rejse sig. 

Nu er den endelige version af ressourcecentret rykket et væsentligt skridt nærmere. 

Den sidste torsdag i maj udløb nemlig muligheden for ansøgning om prækvalifikation, og fire totalentreprenører er udvalgt til at give deres bud på bygningerne, der skal sætte Vejle på landkortet inden for håndtering og genanvendelse af ressourcer. 

– Nu indsnævres feltet til fire stærke totalentreprenører, der hver især skal give deres bud på et ressourcecenter, der kommer til at række ind i fremtiden og sætte nye standarder for håndtering og genanvendelse af ressourcer og understøtte den cirkulære økonomi, siger Michael Sloth, direktør for Teknik & Miljø i Vejle Kommune, i en pressemeddelelse. 

De fire prækvalificerede totalentreprenører:

  • K.G. Hansen og Sønner, Arkitema, Upcycling Forum og Cowi

  • Base, Rum, Niras, Nodo Aerkitekter og Vangsoe

  • HM, Raunstrup, Ravn, Loop, Schønherr, Hundsbæk og Henriksen og Ekolab

  • Jakobsen og Blindkilde, NCC, Henning Larsen og Rambøll

Michael Sloth forventer at kunne præsentere tilbuddene fra de fire totalentreprenører for et dommerpanel i begyndelsen af oktober. 

Dommerpanelet har repræsentation af politikere og relevante repræsentanter fra forvaltningen og afgør i sidste ende, hvilken totalentreprenør der skal bygge RCV. 

Ressourcecentret forventes at stå færdig til indvielse i 2022, og de samlede etableringsomkostninger beløber sig efter planen til cirka 200 mio. kr. 

RCV får placering i Vejle Nord og skal inspirere til øget genanvendelse og ressourceudnyttelse. 

                           

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141