23948sdkhjf

Energiselskab opretter afdeling til udvikling af ladestandere

Det østjyske energiselskab Aura Energi opretter nu en særskilt afdeling for E-mobility, der får til opgave at udbygge det danske netværk af ladestandere til elbiler.

Afdelingen placeres fysisk på hovedkontoret i Viby.

Louise Frøstrup Christensen, der i dag er ansvarlig for el-delebilskonceptet Aura Delebil, er udpeget som ny chef for afdelingen.

Det oplyser Aura Energi i en pressemeddelelse.

45 elektrikere
Aura Energi har allerede lanceret flere ladeløsninger til både privat- og erhvervskunder, men den nye afdeling skal sikre et endnu stærkere og målrettet fokus på hele ladestandermarkedet. Aura har en større installationsafdeling med 45 elektrikere og dermed den nødvendige erfaring til at gå ind på ladestandermarkedet.

Derudover samarbejder Aura med ladeoperatøren Spirii på ladeudstyr og komponenter.   

- Sammen med stærke partnere er vi allerede godt i gang med at etablere os som en konkurrencedygtig udbyder af ladeløsninger til elbiler, så jeg ser frem til, at vi kan sætte endnu mere turbo på denne udvikling, siger Louise Frøstrup Christensen, der er ny forretningschef for E-mobility.

Den nye E-mobilityafdeling placeres organisationsmæssigt i forretningsområdet Energi & Teknik hos Aura.

Afdelingen får det overordnede ansvar for salg af ladestandere, som omfatter strategi, produktkoncepter, tilbudsgivning og marketingplaner samt Auras delebilskoncept med 32 el-delebiler fordelt rundt omkring i Østjylland.

 Aura er i øjeblikket på udkig efter medarbejdere til den nye afdeling, hvor der skal ansættes en teknisk projektleder og en produktspecialist.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095