23948sdkhjf

Verdo-polemik: Tidligere direktør og tidligere borgmester politianmeldt

Verdokritikerne Asger Brorsen og Bo Vestergaard Hansen er flittige ved skrivepulten i øjeblikket.

Sidste år i august politianmeldte de energiselskabet Verdo. Senest er samtlige af energiselskabets revisorer, der har revideret regnskaber for Verdo-koncernen i perioden 2000-2019 i alle Verdos selskaber, blevet politianmeldt.

Nu er turen kommet til tidligere administrerende direktør i Verdo, Kim Frimer, og direktør i Verdo Vand, Jesper S. Sahl, tidligere borgmester Claus Omann Jensen og tidligere kommunaldirektør Hans Nikolaisen, blevet meldt til politiet.

Det skriver Randers Amts Avis

Asger Brorsen og Bo Vestergaard Hansen mener, at de anmeldte personer er ansvarlige for, at kunderne hos Verdo Vand er blevet snydt for 50-150 millioner kroner. Ifølge en aftale fra 2015 indgået mellem Verdo Vand og Randers Kommune skulle Verdo betale 22 millioner kroner tilbage til forbrugerne over en periode på 10 år.

Asger Brorsen siger, at det beløb er langt mindre end det, forbrugerne er blevet snydt for, og at han er helt sikker på, at de fire politianmeldte personer dengang var klar over, at det forholdt sig sådan.

Claus Omann Jensen ønsker ikke at kommentere på anmeldelsen, mens Hans Nikolaisen siger, at han afventer Østjyllands Politis undersøgelser, der blandt andet går på, om der er grundlag for at rejse tiltale.

- Det har jeg svært ved at forestille mig, at der er, siger han til Randers Amts Avis.

Heller ikke Kim Frimer eller Jesper Sahl ønsker at kommentere på sagen for nuværende.

Verdo har heller ingen kommentarer til politianmeldelserne. Dels fordi man ikke har set dem endnu og dels fordi man mener, at det ikke er god stil at kommentere på en igangværende politiundersøgelse. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.235