23948sdkhjf

Domea udvider samarbejdet med Tre-For

Tre-For og Domeas samarbejde når en ny milepæl med etableringen af solcelleanlæg på nybyggeriet Æblelunden i Stenløse. Nye projekter med solcelleanlæg på vej flere steder i landet.
De fremtidige beboere i Æblelunden i Stenløse får boliger, der giver en overordentlig god grøn samvittighed.

For de nye boliger, der administreres af Domea, er alle mærket i Lavenergiklasse 1. Derudover betyder installationen af jordvarmeanlæg, forsinkelsesbassin til regnvandsopsamling og solcelleanlæg på tagene, at Æblelunden, som Boligselskabet Rosenvænget er bygherre for, er fremtidssikret, som kun få andre almene boligafdelinger i dag.

- De almennyttige boligselskaber skal også være med på moden. Og vi føler i den grad, at vi er med og tænker fremadrettet, siger formanden for Boligselskabet Rosenvænget, Lars Nielsen.

God økonomi i ren energi
Solcelleanlæggene, som forsyningsselskabet Tre-For i disse uger er ved at færdigmontere, ser Domea meget store perspektiver i.

Energien produceret af solcellerne regnes for den reneste form for energi og er dermed meget miljøvenlig. Tre-For har været med i hele processen omkring solcelleanlæggene til Æblelunden fra rådgivning, projektering, indkøb og opsætning og vil også fremadrettet sikre kvaliteten i anlægget ved servicering af Domeas anlæg.

Med de skærpede miljø- og energikrav til nyt byggeri i Danmark er det naturligt at vende blikket mod solenergi. Med valget er det lykkedes Domea at kombinere hensynet til miljøet med ønsket om at gøre det økonomisk overskueligt at etablere et solcelleanlæg.

- Solcelleanlæg er fremtidssikret energiproduktion og betyder, at vi kan gøre en enorm forskel for miljøet. Med de nye anlæg har vi samtidig fundet en model, der økonomisk ser både overskuelig og tilgængelig ud med høj sikkerhed for afkast og samtidig har en relativ kort afskrivningstid, så vi er sikre på, at det vil blive interessant for rigtig mange, siger Bent Gordon Johansen, regionschef i Domea.

Flere anlæg er allerede planlagt
Domea administrerer mere end 33.000 lejemål, og har allerede flere solcelleprojekter på tegnebrættet.

- Vi er meget glade for samarbejdet med Tre-For, og vi har allerede flere lignende projekter i pipelinen fordelt rundt i hele landet, som vi glæder os til at folde ud. Men det er samtidig vigtigt, at vi får projekterne op at stå i et tempo, så vi kan sikre, at kvaliteten er helt i top, afslutter Bent Gordon Johansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125