23948sdkhjf

Siemens Gamesa opruster i Taiwan

Vindmølleproducenten udvider sit produktions-setup i Taiwan.

Siemens Gamesa har en montagefabrik for naceller under opførelse i byen Taichung, og den bliver nu udvidet, så man sammen med taiwanske underleverandører kan etablere en regional hub.

Fabrikken skal efter planen levere naceller til Ørsteds Greater Changgua 1 & 2a-havmølleparker fra 2021.

Når fabrikken er helt færdigbygget i 2022, starter opbygningen af hubben. Det indebærer en fordobling af grundarealet til mere end 60.000 kvadratmeter og en fordobling af medarbejderstaben. Der vil blive bygget to nye produktionshaller og et nyt lager.

Første projekt i det udvidede setup bliver den 300 MW store Hai Long 2-havmøllepark, som dog stadig mangler de endelige myndighedsgodkendelser.

- Vores handlinger for at lokalisere og udvide nacelleproduktionen i Taiwan viser vores stærke tro på både det taiwanske marked og Asien- og Stillehavsregionen som et hele, siger Andreas Nauen, CEO for Siemens Gamesa Offshore.

Siemens Gamesa indgik allerede i 2019 en aftale med Yeong Guan Group, som vil bygge en fabrik til støbegods ved siden af vindmølleproducenten.

Derudover har man underskrevet fire betingede aftaler om levering af seks forskellige komponenter til nacellerne. Det drejer sig om KK Wind Solutions, Sinbon, Atech og Würth, der alle enten etablerer sig eller udvider eksisterende produktion i Taiwan.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.127