23948sdkhjf

Direktører søges: Dansk Energirådgivning splittes i to

Som et led i en ny strategi har ejerkredsen bag Dansk Energirådgivning besluttet at splitte virksomheden op i to selvstændige selskaber: Dansk Energirådgivning og Dansk Biogasrådgivning. 

Opsplitningen sker for at styrke organisationen, videreudvikle forretningsområdet biogas-service og ruste begge selskaber til at indtage større markedsandele og forretningsudvikle.

Det skriver Dansk Energirådgivning i en pressemeddelelse.

Bruger corona-perioden fornuftigt
I virksomhedens ledelse og ejerskabskreds er der enighed om, at den reducerede travlhed i Corona-perioden skal bruges på at udvikle virksomheden og uddanne medarbejderne yderligere. 

- I Dansk Energirådgivning har vi aldrig været bange for at gå imod strømmen. Vi har altid set muligheder frem for begrænsninger, og det gør vi også i denne tid. Der er ikke blevet søgt om hjælpepakker, reduceret i lønnen eller medarbejderstaben på grund af Corona. Vi driver vores virksomhed efter sædvanlige principper. Lige nu bruger vi nuværende, overskydende ressourcer på at se fremad, så vi kan stå endnu stærkere med to selvstændige virksomheder på den anden side af Corona-krisen, siger Thomas Kristiansen, som har været medejer i Dansk Energirådgivning siden 2010. 

Direktører søges
Ejerkredsen har i forbindelse med opsplitningen, som kommer til at foregå i løbet af 2020, besluttet sig for at etablere to separate ledelse, så væksten kan fortsættes. 

Derfor søger både Dansk Energirådgivning og Dansk Biogasrådgivning begge en ny administrerende direktør, som skal være med til at udvikle virksomhederne.

For nuværende er det Michael Kamstrup Søndergaard, der er administrerende direktør hos Dansk Energirådgivning, men han bliver ikke en af de to nye direktører, da han har søgt nye udfordringer.

Der er ikke sat nogen dato for, hvornår de nye direktører skal være på plads. Det er en løbende proces oplyser ejerkredsen. 

Rekordår
Selvom Corona-situationen påvirker de fleste virksomheder i en eller anden grad, så forventes det, at det øgede fokus på klimaudfordringerne fortsættes, og at efterspørgslen på både Dansk Energirådgivnings og Dansk Biogasrådgivnings ydelser øges.

For Dansk Energirådgivning A/S blev 2019 et rekordsættende år, hvor virksomheden stod for en meget stor andel af de indberettede energibesparelser i Danmark, og hvor der blev medvirket til at etablere og udvide et stort antal biogasanlæg.

Dansk Energirådgivning og Dansk Biogasrådgivning fusionerede i 2017, efter at Dansk Biogasrådgivning havde været et datterselskab siden etablering i 2013. I forbindelse med fusionen bevarede Dansk Biogasrådgivning sit eget brand som en del af Dansk Energirådgivning.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047