23948sdkhjf

Guldborgsund Forsyning finder ny direktør i egne rækker

Bestyrelsen for Guldborgsund Forsyning har pr. 1. maj 2020 ansat Niels Rasmussen som ny adm. direktør for forsyningsselskabet.

Niels Rasmussen overtager ansvaret fra bestyrelsesformand Ole Bronné Sørensen, der, siden den tidligere administrerende direktør Flemming Bach opsagde sin stilling i januar, har været indsat som konstitueret direktør. 

Niels Rasmussen har været ansat i Guldborgsund Forsyning siden 2011. Han har i flere år haft ansvaret som produktionschef, og har været medlem af ledergruppen siden 2011.

Initiativtager siden 2011
Niels Rasmussen har i løbet af sin ansættelse taget del i en række fornyelser i forsyningsselskabet. Blandt andet ISO 22000 certificeringen af selskabets fire vandværker i 2012.

Siden har Niels Rasmussen været initiativtager til en række tiltag. Det seneste drejer sig om arbejdet med at udvikle et pilotanlæg med en helt ny metode til miljøvenlig behandling af spildevandsslam. Ideen med anlægget er, at slammet fra renseanlægget afbrændes i en særlig ovn ved en temperatur på op til 1.000 grader. Det betyder, at alle skadelige stoffer, herunder microplast, medicinrester, hormonforstyrrende stoffer og uønskede bakteriekulturer elimineres totalt, og desuden sker der en markant reduktion af tungmetaller.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.157