23948sdkhjf

Prisregn over Desmi

Pumpeproducenten er blevet kåret til Entrepreneur Of The Year 2011 i Region Nordjylland.
Mandag blev Desmi A/S kåret som Entrepreneur Of The Year 2011 i Region Nordjylland. Kåringen fandt sted i Aalborg Kongres & Kultur Center ved et arrangement, hvor flere end 110 repræsentanter fra regionens erhvervsliv og de nominerede fejrede de virksomheder, som er regionens vækstmotorer.

Og ved gårsdagens overrækkelse var der virkelig noget at fejre, for til sammenligning med sidste år – hvor antallet af kvalificerede vækstvirksomheder var 48 – var der i år 77 kvalificerede virksomheder, der levede op til Ernst & Young's kriterier.

- Det er positivt at se stigningen i antal kvalificerede vækstvirksomheder i region Nordjylland. Det går den rigtige vej for regionen, som nu for alvor er med i kapløbet om at skabe sund vækst, og det kunne man mærke ved den regionale kåring i går. Vi har i år et meget stærkt felt af virksomheder med til kåringen af Entrepreneur Of The Year, og vi var glade for at overrække prisen til Desmi A/S, som nu går videre til landskåringen i Bella Center, siger Carsten Collin, direktør for Entrepreneur Of The Year.

Vil runde 1 mia. kr. i omsætning
Bag Desmi står entrepreneuren Henrik Sørensen, som har ledet virksomheden siden 1996. Henrik Sørensen beskriver selv sin vej til succes via begreber som dygtighed, flid, timing, vedholdenhed og held. I kombination med Desmi’s to overordnede strategier: ”Next Level” og ”One Global Company” ligner dette opskriften på en global vækstvirksomhed med stor succes. Bag disse strategier står idéen om en målrettet og konsekvent global vækststrategi.

Den globale vækststrategi har udmøntet sig i, at mere end to tredjedele af Desmi’s omsætning stammer fra udlandet, og at virksomheden har etableret sig med enten datter- eller salgsselskaber på alle væsentlige markeder.

Virksomheden forventer en betydelig vækst de kommende tre år og har sat et omsætningsmål på 1 mia. kr. kombineret med en fortsat organisationsudvikling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079