23948sdkhjf

KlimaInvest A/S afgiver købstilbud på Green Wind

KlimaInvest A/S afgiver et bindende købstilbud på aktiekapitalen i vindmølleselskabet GW Energi A/S, der indgår som helejet datterselskab i Green Wind koncernen under rekonstruktion.
Opkøbstilbuddet sker som led i KlimaInvest A/S’ udmeldte strategi, hvormed der sigtes efter at øge koncernens produktionskapacitet- og kritiske masse indenfor vindmølledrift.

Tidsbegrænset opkøbstilbud
Opkøbstilbuddet fra KlimaInvest A/S er tidsbegrænset og afgives på baggrund af omfattende undersøgelser og en langstrakt due diligence.

Købstilbuddet på aktiekapitalen i GW Energi A/S bortfalder den 15. december 2011 kl. 15.00.

Tilbuddet fra KlimaInvest A/S om opkøb af GWE obligationer er ligeledes afgivet på betingelse af, at rekonstruktionsforløbet i GW Energi A/S kan gennemføres i indeværende år.

Vil øge overskudsgraden i GW Energi A/S
Formålet med opkøbet af GW Energi A/S er at tilføre KlimaInvest A/S koncernen kritisk masse indenfor vedvarende energiproduktion og samtidigt gennemføre en optimering af driften i GW Energi A/S til gavn for aktionærer og kreditorer i GW Energi A/S.

Driften i GW Energi A/S ventes bl.a. forbedret ved udnyttelse af mulige nye el-afregningsregler fra 2012. En forbedring vil desuden sigte efter en omkostningsreduktion og en tilhørende optimering af administrations- og finansieringsstrukturer i selskabet.

Målet er at opnå stabile stabile afkast, der er afhængige af klimatiske variabler - og uafhængige af økonomiske konjunkturer. Et salg af GW Energi A/S’ aktiver forventes desuden at kunne ske indenfor en kortere årrække i takt med at der er sket en oprydning i GW Energi A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11