23948sdkhjf

Bladt lander ny stor transformator-ordre

Bladt Industries har vundet endnu en transformerstation-ordre. Denne gang har aalborgenserne underskrevet en aftale med Parkwind.

Aftalen er en EPCI-kontrakt om design, fabrikation og installation af Arcadis Ost 1-transformerstationen i den tyske del af Østersøen. Transformerstationen vil blive driftet i fællesskab med 50Hertz, der er ansvarlig for el-nettet i den tyske del af Østersøen.

Offshore-vindparken kommer til at ligge 19 km fra øen Rugen i den tyske del af Østersøen, og installationsarbejdet offshore forventes at blive være i drift i 2022. 

- Vi ser på en kompleks projektgennemførelsesplan, men vi har tildelt projektet et erfarent projektteam til at levere i henhold til kravene. Jeg er overbevist om, at det stærke partnerskab og tilliden mellem Parkwind og Bladt Industries kun vil blive yderligere styrket, når vi indleder det fjerde projekt sammen, siger Nils Overgaard, Chief Sales Officer, Bladt Industries.

Dansk nøglepartner
Bladt Industries vil levere en komplet transformerstation til Parkwind med Semco Maritime og ISC som nøglepartnere. Semco Maritime er ansvarlig for design og implementering af alle de elektriske systemer, mens det strukturelle design leveres af ISC Engineering.

- Dette er endnu et spændende projekt for Parkwind, som vi er meget glade for at kunne bidrage til i samarbejde med Bladt Industries samt et stærkt og tæt sammensat team af partnere. Vi vil udnytte og bygge videre på vores stærke track record sammen og ser frem til at bringe vores teknologi, erfaring og kompetencer i spil igen for at støtte Parkwinds ambition om at skabe en bæredygtig fremtid, siger Carsten Nielsen, Senior Vice President, Renewables Semco Maritime.

Transformerstationen vil blive hjertet af Arcadis Ost 1 Offshore Wind Farm og vil forsyne det tyske net med grøn energi til mere end 200.000 husstande

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109