23948sdkhjf

Muehlhan sender medarbejdere på kursus i stedet for at sende dem hjem

Muehlhan finder en stor del af sine kerneopgaver i offshoreindustrien, og coronakrisen kombineret med den faldende oliepris har betydet, at flest mulig opgaver er blevet udskudt til bedre tider. Det skriver Finans.dk.

Derfor havde virksomheden pludselig 100 medarbejdere i overskud, men i stedet for at sende dem hjem, har man valgt en anden vej.

- Først undersøgte vi regeringens hjælpepakker. Men allerede før krisen var vi gået i gang med at kigge på muligheder for efteruddannelse, og der fandt vi ud af, at der var en god mulighed. Så vi valgte ret hurtigt hjælpepakkerne fra og gik videre med de her kursuspakker, da krisen ramte. Det, synes vi, har været en rigtig god beslutning, siger administrerende direktør Jens Mørk til Finans.dk.

Allerede kort inden coronakrisen indgik brancheorganisationen Olie Gas Danmark en aftale med Beskæftigelsesministeriet, Dansk Metal, 3F og Dansk El-forbund om rekruttering og efteruddannelse, hvor Muehlhan får en del af udgifterne dækket. Derudover er Byggeriets Uddannelser trådt til med yderligere lønkompensation.

Medarbejderne hos Muehlhan kan komme på kursus i engelsk, digital læring, Excel, affaldshåndtering, arbejdsmiljø og stress-håndtering.

Originalartikel: https://finans.dk/erhverv/ECE12065791/i-stedet-for-at-faa-en-fyreseddel-faar-de-et-kursus/

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125