23948sdkhjf

Fra fødevarer til spildevand: Ferrum Group lancerer nyt forretningsben

Ferrum Groups kompetencer kan bruges i flere brancher. Derfor overfører virksomheden nu sin turnkey-filosofi fra Food & Beverage-sektoren til spildevand. Det sker gennem etableringen af Ferrum Wastewater Solution, der vil levere komplette spildevandstekniske anlæg til sektoren, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Netop produktivitet, kvalitet og bæredygtighed bliver omdrejningspunktet for det nye forretningsben.

Ferrums turnkey-filosofi betyder, at spildevandssektoren får en samarbejdspartner, der påtager sig entrepriseansvaret for komplette anlæg.

Udover engineering, produktion og montage af blandt andet ristegods, vaskepressere, sandvaskere, pumpeudstyr og rørføringer, kan Ferrum Wastewater Solution også stå den komplette el-tekniske løsning, ligesom VVS- og ventilationsarbejde udføres med samarbejdspartnere.

Rensning af spildevand
Ferrum Wastewater Solution tilbyder blandt andet nøglefærdige maskiner til mekanisk rensning af spildevand fra en anerkendt tysk maskinleverandør.

Ifølge Ferrum Groups administrerende direktør, Peter Høegh Jensen, er det målsætningen, at Ferrum Wastewater Solution skal være en tværfaglig samarbejdspartner for danske spildevandskunder.

- Udover at styrke vores position på det danske marked, ved vi, at spildevandssektoren står over for en række udfordringer, der på mange områder ligner de opgaver, vi hver dag løser i industrien. Vi forstår desuden vigtigheden af, at eksperter ønsker at tale med eksperter, derfor har vi styrket afdelingen med nogle af landets fremmeste kompetencer inden for anlægssalg og -rådgivning til spildevandssektoren, forklarer Peter Høegh Jensen.

De stærke værdier, der har dannet grundlaget for den succes, Ferrum Group har opnået siden etableringen i 2012, vil nu blive overført til Ferrum Wastewater Solution.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063