23948sdkhjf

Succes for danske virksomheder på bioenergimesse

Den 6. udgave af messen Expobioenergia fandt sted i den nordspanske by Valladolid fra 18. til 20. oktober i år. For fjerde gang med en dansk fællesstand på messen.
Expobioenergia er den største fagmesse i Sydeuropa inden for bioenergi. 453 virksomheder fra 24 lande var i år repræsenteret.

Besøgstallet på 13.596 professionelle er 15 % højere end sidste år, og messen er dermed den eneste spanske fagmesse, der vokser på trods af den økonomiske krise.

Priviligeret placering for danskerne
Den danske fællesstand havde en priviligeret placering ved siden af den lokale regionsregering i Castilla y Leon’s stand. På førstedagen fik den besøg af regionens Rådmand for Offentlige Anlæg og Miljø, byens borgmester og formanden for Spaniens Energistyrelse.

Standen, der blev arrangeret af Danmarks Handelskontor i Barcelona, havde et areal på 64 m2.

I alt 9 danske virksomheder var repræsenterede, nogle via deres spanske datterselskaber eller partnere: Aalborg Energie Technik A/S, Andritz Feed & Biofuel, Burmeister & Wein Energy, C.F. Nielsen, Danfoss, Danish Exergy Technology, Maskinfabrik Faust, Nordjysk Bioenergi og Passat Energi A/S.

Stor tilfredshed med udbyttet
Standen blev brugt til at præsentere Danmark som foregangsland indenfor bioenergi og fjernvarme med trykt materiale fra bl.a. Danmarks Eksportråd, Energistyrelsen, DBDH, Biogasforeningen, samt forsknings- og uddannelsesinstitutioner såsom DTU, Teknologisk Institut og Århus Universitet.

De danske deltagere udtrykte efterfølgende stor tilfredshed med antallet og kvaliteten af de besøgende under messen.

Der var også glæde over synergieffekten, der opstod mellem de deltagende virksomheder, og som kan udvikle sig til fremtidige samarbejdsmuligheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095