23948sdkhjf

Lækagespecialist får ny direktør efter 29 år

- Flemming Thauer Toft er indtrådt som administrerende direktør og bestyrelsesmedlem hos lækage-sporingssepcialisten Leif Koch A/S.

Det fremgår af CVR-registret.

Det fremgår ligeledes at direktør gennem de seneste 29 år Jørgen Würtzner Koch, søn af stifterne Edith og Leif Koch, er udtrådt af direktionen og udnævnt til bestyrelsesformand for virksomheden, der har eksisteret siden 1974.

På bestyrelsesposten erstatter han Jan Kroeze Andersen, der dog forbliver i bestyrelsen og som i sit daglige virke bestrider CFO-posten i virksomheden.

Udvikling og nye markeder
Jørgen Würtzner Koch har beskæftiget sig med lækagesporing og ledningssøgning hos Leif Koch A/S siden 1980’erne – først som lækageoperatør, senere som sælger og siden 1991 som administrerende direktør, hvor han også blev hovedaktionær. 

I de senere år har han brugt det meste af sin tid på større ind- og udenlandske projekter, som blandt andet WTA Californien, MUDP Fyrtårnsprojektets LEAKman og adskillige projekter i Kina.

Aktiviteter som Jørgen W. Koch nu vil fortsætte, efter han har overladt ledelsen af virksomheden til Flemming Thauer Toft.

- Min frigjorte tid skal bruges på mere undervisning, flere foredrag samt udvikling af nye metoder og markeder, oplyser han.

Fra høreapparater til lækager
Den nye CEO Flemming Thauer Toft har i de seneste 12 år været ansat hos høreapparatsproducenten Widex, hvor han har fungeret som support engineer i Camisha, der er en afdeling i R&D. Det sidste år har han været tilknyttet WSA, som er en fusion af Sivantos og Widex, som er førende inden for høreapparater.

Hos Widex har Flemming Thauer Toft arbejdet med procesoptimering, implementering af ny teknologi, kvalitetsforbedringer, undervisning, installation af nye produktioner samt support.

Af CVR-registeret fremgår det at han tiltrådte stillingen som administrerende direktør 25. februar 2020.

- Formelt set startede Flemming som partner, aktionær, og CEO første januar 2020. Reelt set overtager Flemming funktionen som CEO i april 2020, oplyser Jørgen W. Koch.

Det er nemlig ikke kun direktørstolen, som Flemming Thauer Toft overtager efter Jørgen W. Koch, der er hovedaktionær i Leif Koch A/S.

- Flemming har købt en aktieandel første januar 2020 og indenfor de kommende tre år køber Flemming i alt 49 procent af aktierne og jeg beholder 51 procent af aktierne. Jeg har overtaget formandsposten i firmaets bestyrelse, og tegner stadigvæk firmaet, siger Jørgen W. Koch.

Leif Koch A/S har sit hovedfokus på sporing af lækager på jordlagte drikkevandsledninger.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078