23948sdkhjf

Kedelekspert i corona-tider: We are open for business

Justsen Energiteknik er som alle andre berørte af corona-virus. 

- Vi har delt firmaet op i to halvdele, hvor den ene halvdel er på arbejde og den anden er hjemme, siger Claus Justsen, der har valgt at trække sig tilbage til sit sommerhus for at arbejde og for at sikre, at husstandens teenagere ikke tager på springtur.

Han fortæller, at som det ser ud nu, så er Justsen Energiteknik ikke mere eller mindre ramt, end så mange andre, men at han frygter det bliver værre.

Derfor sår han også en smule tvivl om, hvorvidt selskabet kan fastholde det gode resultatet for 2019 i 2020.

Når det så er sagt, så gør han meget for at lade sine kunder forstå, at man stadig godt kan handle med Justsen Energiteknik - også i corona-krise-tid. 

- Der går et rygte ude i verden om, at vi er meget hårdt ramt i Danmark. Og når man som os henter størstedelen af omsætningen i udlandet er det vigtigt at vise, at vi er tilgængelige. Vi har meget forkus på at skrive til vores kunder at vi er 'open for business', siger han.

Han fortæller endvidere, at både Euro Therm, som Justsen Energiteknik overtog i sommeren 2019, og Justsen Energiteknik skal kunne servicere sine fjernvarmekunder i Danmark. 

- Derfor er vi også på arbejde i to skift. Det kan jo ikke nytte, at vi ikke kan gøre noget, hvis fjernvarmeselskaberne får brug for hjælp, siger han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.108