23948sdkhjf

Danmarks mindste fjernvarmeværk udsat for hærværk

Føns Nærvarme har i det seneste stykke været udsat for lidt for mange uheldige episoder til at det kan være tilfældigt, mener formanden for bestyrelsen Ole Back.

Han skriver i et opslag på Facebook:

- I et stykke tid, har vi på nærvarmen oplevet en række ærgerlige situationer. Det startede med en sprængt postkasse og forleden fandt vi en stor betonklods på en af sneglene i vores flislager. Udover dette har vi også de senere måneder fundet en del fremmedlegemer i flisen.

Føns Nærvarme fyrer i øjeblikket med genbrugstræ og det er altså i det, der er fundet fremmedlegemer – såsom metalstykker. Ligesom skiltene ind til nærvarmeværket er blevet saboteret, skriver Fyens.dk.

- Noget af det kan være produktionsfejl, men da vi fandt den store betonklods i mandags, så har den på ingen måde havnet der tilfældigt, siger Ole Back, der ikke har anmeldt episoderne til politiet.

Han skriver på Facebook, at varmeværket nu tager sig nogle forholdsregler.

- Vi igangsætter i næste uge en modificering af vores flislager, blandt andet med etableringen af en port der kan låses, og vi håber dette vil være med til at afhjælpe problemet.

Nogle af de ’uheldige episoder’, som Ole Back kalder dem, har været årsag til flere driftsforstyrrelser end normalt. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078