23948sdkhjf

Building Green overgik alle forventninger

Danmarks nye fagmesse for grønt byggeri fik næsten dobbelt så mange besøgende som ventet, og planlægningen af næste års messe er allerede i fuld gang.
Da Building Green sluttede torsdag aften, havde i alt 2.322 besøgende lagt vejen forbi Forum i løbet af de to messedage.

Arrangørerne fra IBC Euroforum havde på forhånd regnet med cirka 1.200, og derfor var direktør Henrik Ulander heller ikke bleg for at betegne debuten som en stor succes:

- Det er jo første gang der er lavet en messe om det her, så det har været vanskeligt at sætte tal på forventningerne. Vi valgte at sætte målet lavt, da vi hellere vil overstige folks forventninger end skuffe nogen, siger han.

60 % har genbooket
Som mediepartner var Energy Supply til stede på messen fra start til slut, og meldingerne fra både udstillere, indlægsholdere og besøgende var entydigt positive.

Flere af de udstillende virksomheder kunne berette, at de var kommet i kontakt med folk, som de ellers ikke ville forvente at møde på andre, og de var glade for, at de havde valgt at løbe den risiko, som det altid er at deltage på en helt ny messe.

IBC Euroforum er allerede gået i gang med at planlægge næste års messe og kan glæde sig over, at der er et solidt fundament at bygge videre på. Således oplyser Henrik Ulander, at hele 60 % af udstillerne allerede har booket sig ind til næste år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093