23948sdkhjf

Building Green ligner en succes

Førstedagen af fagmessen for energieffektivt byggeri Building Green sluttede med stor tilfredshed hos både udstillere, oplægsholdere og arrangøren. En seriøs messe, der skaber god dialog, lyder det fra udstillerne.
Arrangørerne af messen IBC Euroforum kunne efter syv timers messe- og konferenceaktivitet i Forum lukke ned for fagmessen for energieffektivt byggeri Building Greens første dag - og det med ro i sindet og store forhåbninger til messens anden og sidste dag, torsdag.

De oplægsholdere, udstillere og ikke mindst besøgende, som Energy Supply har haft en snak med, har oplevet en fantastisk dag med god dialog og seriøse henvendelser.

Seriøs messe med stort omfang
Hos Scandia Windows er direktør Kenneth Klausen overordentlig tilfreds med dagens oplevelser.

- Der har været mange seriøse besøgende, og vi har fået en masse forespørgsler på den konto. Det er en forholdsvis lille messe, men med et rigtigt stort omfang, siger han og hentyder her til, at man hos ham på stand 61 har fået henvendelser fra både danskere, svenskere og nordmænd.

Også hos Ivarsson, leverandør af byggematerialer i fibercement, har dagen været en god investering.

- Der har været en god skare, og vi mærker stor interesse - og så endda fra de rigtige folk. De besøgende er arkitekter, byggekonstruktører og rådgivere. Og det er jo dem vi gerne vil have fat i, siger konsulent Steen Andersen fra Ivarsson og tilføjer:

- Det her er fremtiden. Det er helt sikkert noget vi vil overveje igen til næste år.

Kompetencerne i orden
På konference-siden har dagen været præget af oplæg fra blandt andre adm. direktør Ole Sander fra Schneider Electric, chefkonsulent Marie Louise Hansen fra EBST og direktør Lone Møller Sørensen fra Rambøll. Oplæg, der har trukket fulde huse hver gang.

- Vi kan ikke tvinge folk til noget, hverken til at gå ind af døren eller ned for at lytte med. Derfor er det meget tilfredsstillende, at se folk stå bag de bagerste stolerækker for at lytte med. Der var simpelthen ikke stole nok. Det betyder, at vi har ramt rigtigt på indhold og oplægsholdere, siger en glad direktør for IBC Euroforum Henrik Ulander.

Også oplægsholder og direktør Lone Møller Sørensen fra Rambøll var imponeret over konferencedelen af messen.

- Der er jo en fin interesse og der blev stillet gode spørgsmål, der vidner om, at det er folk med de rigtige kompetencer, der kommer her, sagde hun efter veloverstået og velbesøgt oplæg om helhedsorienterende og bæredygtigt byggeri.

Efter en tur rundt i hallen kunne hun ligeledes kommentere:

- Der er en god bredde blandt udstillerne og mange spændende nye ting.

Stor tilfredshed hos arrangøren
Henrik Ulander og hans hold af medarbejdere, der i den sidste tid har ligget vandrette for at blive klar til messen, kan onsdag eftermiddag slappe af og være sikre på, at folks forventninger blev mere end indfriede.

- Vi havde sat målet lavt, da vi hellere vil overstige folks forventninger end skuffe nogen. Og det er jo første gang der er lavet en messe om det her. Og det er jo gået rigtig fint, siger Henrik Ulander med slet skjult begejstring og tilføjer:

- Det er ikke bare gået rigtig fint. Det er jo storartet, det her. Vi er meget tilfredse med dagens forløb - både konference- og messedelen. Der er gået 1089 besøgende gennem tælleapparaterne idag, og vi havde forventet ca. 1200 besøgende i alt. Så vi kan vist godt tillade os at være glade allerede nu, slutter han.

Building Green slutter torsdag d. 13. oktober. Dagens sidste taler er klima- og energikommissær Connie Hedegaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141