23948sdkhjf

Midtjysk Elhandel udnævnes som gazelle

Midtjysk Elhandel er af Børsen udnævnt til Gazellevirksomhed 2011.
I en tid, hvor flere danske virksomheder er ramt på finanserne, var det en stolt direktør, Erling Fonnesbæk Schulz, der modtog nyheden om, at Midtjysk Elhandel har gjort sig fortjent til titlen Gazellevirksomhed 2011. Og det gode resultat kommer ikke helt bag på Erling Fonnesbæk Schulz:

- En stærk optimering af vores processer og forretningsgange har gjort det muligt for os at reducere vores omkostninger markant. Samtidig har vi oparbejdet et fuldt operationelt forretningsområde, der tilbyder energistyring og elsalg til kunderne i en samlet kundetilpasset løsning. På den måde flytter vi os hele tiden og har øje for kundernes behov.

Bruttofortjenesten hiver gazellen hjem
Det er på bruttofortjenesten, at Midtjysk Elhandel kan præsentere et rigtig flot resultat. Erling Fonnesbæk Schulz siger:

- Vi har mere end fordoblet vores bruttofortjeneste over de seneste 4 år. Det er resultatet af en solid teamindsats over hele linjen, og jeg har store roser til alle medarbejdere, der hver især har bidraget til det flotte resultat.

Målet er naturligvis at fortsætte den positive udvikling og Erling Fonnesbæk Schulz ser dette skulderklap som en ekstra motivation til at fortsætte det gode arbejde fremadrettet.

Gazeller
Dagbladet Børsen har siden 1995 hvert år identificeret Danmarks vækstelite. Udvælgelsen foretages af Greens Analyseinstitut, og kriterierne er objektive og bygger på data fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsen. Kort fortalt er ideen bag en gazellevirksomhed amerikansk og et udtryk for små hurtigt voksende virksomheder.

Definitionen på en gazelle er:
- En virksomhed, der i løbet af de seneste fire regnskabsår har haft kontinuerlig vækst i omsætning eller bruttoresultat/bruttofortjenesten, og som samlet set har mere end fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093