23948sdkhjf

Kemp & Lauritzen køber Lindpro

Kemp & Lauritzen har i dag underskrevet en aftale om at købe Lindpro af den hidtidige ejer, MT Højgaard Holding. Der oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Den nye sammenlagte virksomhed bliver Danmarks største af sin art med en forventet årlig omsætning i størrelsesordenen 3,0 mia. kr. og 2.700 medarbejdere.

Købsprisen er aftalt til 265 mio. kr. Handlen er betinget af konkurrencemyndighedernes godkendelse. 

- Lindpro er en af branchens førende inden for el, ligesom virksomheden står meget stærkt på svagstrømsområdet, især inden for brand og sikring. Samtidig har Lindpro en stærk position på velfærdsteknologi, og store fastprisprojekter hører også til deres kernekompetencer. I kombination med Kemp & Lauritzens stærke tekniske kompetencer etablerer vi derfor nu Danmarks stærkeste teknikentreprenør. Vi ser et væld af muligheder foran os, og dem skal vi nok forstå at udnytte, siger adm. direktør i Kemp & Lauritzen, Peter Kaas Hammer, der indtil 2016 selv var topchef i Lindpro.

Begge virksomheder har afdelinger rundt om i hele landet, og sammenlægningen betyder derfor, at det nye Kemp & Lauritzen vil styrke sin geografiske tilstedeværelse markant, til gavn for kunderne, der uanset, hvor i landet, de befinder sig, vil kunne få gavn af virksomhedens tekniske tilbud, service og rådgivning.

- Fra min tid i Lindpro, ved jeg, at det er en meget kompetent og stolt virksomhed, med dygtige og passionerede medarbejdere, der brænder for at servicere og rådgive kunderne, og vi glæder os til at byde medarbejderne velkommen i Kemp & Lauritzen, siger Peter Kaas Hammer.

Han understreger, at sammenlægningen ikke kommer til at påvirke de udførende medarbejdere, men vil ikke udelukke, at et mindre antal dobbeltfunktioner på den administrative side kan blive berørt.

MT Højgaard sætter følgende ord på salget af Lindpro:

- Vores ejerskab af Lindpro står ved en skillevej. Enten skulle vi udvikle Lindpro til en fuldservice leverandør af tekniske installationer eller sælge selskabet til en ny ejer. Vi har valgt det sidste for at sikre det rigtige ejerskab af Lindpro på den lange bane, siger Morten Hansen, der er topchef i MT Højgaard koncernen og fortsætter:

- Vi er glade for perspektiverne i det nye ejerskab for Lindpros medarbejdere. Jeg er overbevist om, at de kan se frem til en spændende udvikling, hvor de fortsat kan anvende og udvikle deres stærke kompetencer, siger Morten Hansen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095