23948sdkhjf

Direktøren hos Guldborgsund Forsyning tjekker ud

Efter ti år som direktør hos Guldborgsund Forsyning valgte Flemming Bach torsdag i sidste uge at sige sin stilling op til fordel for en stilling som direktør i Næstved Havn.

- I bestyrelsen er det med stor beklagelse, at vi har modtaget Flemming Bachs opsigelse, som kommer midt i en periode med store omstillinger i forsyningsselskabet. Men heldigvis har vi en veldrevet virksomhed med en god planlægning – både på kort og lang sigt – stabil drift og også en god økonomi, siger Ole Bronné Sørensen, bestyrelsesformand i Guldborgsund Forsyning.

Flemming Bach tiltrådte som administrerende direktør, da Guldborgsund Forsyning i 2010 blev udskilt fra Guldborgsund Kommune som et selvstændigt aktieselskab.

- Han har siden været en væsentlig drivkraft i en transformation af selskabet fra dengang at være blandt de svageste i hele kongeriget til at være et absolut frontselskab, både når det gælder effektivitet og pris. Og vi ønsker vores afgående direktør held og lykke i sit nye job, siger Ole Bronné Sørensen.

Ny direktør
Flemming Bach fratræder stillingen som direktør pr. 29. februar.

- Vi sætter nu en proces i gang med søgning af en ny direktør, siger Ole Bronné Sørensen, der i samarbejde med den øvrige ledergruppe bestående af de funktionschefer Lars Fisker, Klaus Hermann og Niels Rasmussen samt fire andre ledende medarbejdere vil tegne selskabet udadtil, indtil en ny direktør er fundet.

Den nye direktør vil hos Guldborgsund Forsyning ikke alene skulle sikre vand- og varmeleverancer samt spildevandshåndtering hos forbrugerne. Han kommer også til at skulle styre forsyningsselskabet sikkert igennem en kæmpe renoveringsopgave i forbindelse med stretegien 'Mod nye tider'.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141