23948sdkhjf

Offshore Denmark får nye ejere

Efter 20 år og rigtig mange internationale energi-, offshore- og olie & gas-messer har Mogens Tofte Koch solgt virksomheden Offshore Denmark ApS til yngre kræfter.

Mogens Tofte Koch har i Offshore Denmark i mere end 20 år arrangeret og gennemført danske eksportfremstød på internationale messer over hele verden. Han har også været primus motor i etableringen af afsætningsforeningen Danish Marine & Offshore Group i 2001 og igennem alle årene været administrerende direktør herfor.

- Igennem de sidste 20 år har jeg haft flere end 400 danske virksomheder, primært SMV´er, men også de helt store navne, med på messer overalt. Vi har stået under det danske flag og hjulpet og støttet hinanden og Danmark i et marked med stor udvikling og konkurrence. Dét der sker, når vi står sammen, er, at vi gør hinanden mere synlige og bedre. Vi supplerer hinanden og løfter hinanden. Dét er jeg altså rigtig stolt af, siger Mogens Tofte Koch.

- Rigtig mange gode, strategiske samarbejder er startet imellem de danske virksomheder på disse messer. De har samlet inspiration fra de udstillende, men også fra hinanden. Når man er på flere dages messe, har man også tid til at netværke og rigtigt tale med hinanden. Disse møder og samtaler har, mange gange, dannet grobund for udvikling af nye ideer og projekter. Det har været rigtig spændende, både at bidrage til, men også at være vidne til gennem årene.

Generationsskifte på den danske pavillon
Offshore Denmark er nu blevet overtaget af Linda og Jan Tosti, og det er et valg, Mogens Tofte Koch er godt tilfreds med.

- Linda har en stærk fortid med mange års erfaring med al slags markedsføring og event- og messeplanlægning/afvikling. Hun er virkelig dygtig og nyder at yde en høj service i alt hun gør. Jan har været i offshorebranchen i mere end 10 år og driver virksomheden Helimesh A/S, som laver rustfri sikkerhedsnet til helikopterplatforme. Vi kender hinanden, fordi de flere gange har været med Offshore Denmark på messe rundt i verden. Jeg har samarbejdet med dem omkring overlevering og også de kommende flere messer siden i sommer. De har nye ideer, men lytter også til min erfaring og finder deres egne ben. Jeg er helt sikker på, at mine kunder og min virksomhed ligger sikkert i deres kompetente hænder, siger han.

Adspurgt til timingen af sin beslutning siger Mogens Tofte Koch:

- Jeg fylder 70 år i år, og har lovet min kone, Doris, at jeg ville have droslet ned inden da. Så jeg satte gang i en salgsproces, og i juli sidste år havde vi salget gennemført. Jeg er dog fortsat tilknyttet Offshore Denmark og løber de nye ejere i gang og deltager, heldigvis, også på OTC2020 i Houston i maj i år.

Mogens Tofte Kock har besluttet at fortsætte som leder af DMOG i et stykke tid endnu.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094