23948sdkhjf

Vestas vil reducere antallet af arbejdsulykker

I 2018 registrerede Vestas fire arbejdsulykker per en million arbejdstimer.

Det tal skal ned, og derfor lancerer man nu en langsigtet strategi, der skal sikre, at Vestas bliver et mere sikkert sted at arbejde.

Målet er at reducere antallet af registrerede arbejdsulykker til 1,5 per en million arbejdstimer i 2025 og 0,6 i 2030. Det svarer til en reduktion på 15 pct. om året.

- Sikkerhed har altid været vores højeste prioritet i Vestas. Men hvis vi fortsat skal være spydspids for energiomlægningen, er vi nødt til at være mere ambitiøse i vores tilgang til sikkerhed end andre leverandører i sektoren for vedvarende energi. Jeg er utroligt stolt over, at vi accelererer rejsen ned ad denne vej ved at være den eneste vindenergiproducent, der sætter modige, langsigtede mål inden for sikkerhed, siger Bo Kokholm Pedersen, vice president, quality, safety & environment hos Vestas.

For at nå målene vil Vestas introducere forskellige initiativer. Som første skridt vil alle produktionsprocesser blive reevalueret for at forbedre ergonomi og automatisering.

Derudover vil pilotprojekter baseret på analyser og augmentet reality blive introduceret for at forbedre sikkerhed på konstruktions- og service-sites.

Sidst men ikke mindst vil Vestas introducere en ”service by design”-tilgang til alle dele af værdikæden og dermed øge fokus på sikkerhed i alt fra produktion og installation til dekommissionering af vindmøllerne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219