23948sdkhjf

Undtagelsen, der bekræfter reglen

Hos The Smarthome Company A/S plejer man at flyve under radaren, men i forbindelse med Building Green gør man en undtagelse.
Siden 2009 har The Smarthome Company A/S fundet en god lille niche for energirigtig belysning. Hidtil har virksomheden med Jørgen du Plessis de Richelieu i spidsen levet det stille liv, men med en ny messe for energirigtige løsninger til byggeriet gør man en undtagelse.

- Vi har valgt Building Green, fordi det giver os en mulighed for at koncentrere os helt og holdent om at slå et slag for vores unikke LCD Eco-rør, som vi sælger til virksomheder, institutioner og kontorbyggerier landet over, siger Jørgen de Plessis de Richelieu.

Inspiration til udvikling
For ham er en messe som Building Green netop, hvad vi står og mangler i Danmark.

- Denne type tiltag kan give øget fokus på et område, der gavner os alle sammen, siger han.

- Her kan vi få en masse inspiration til udvikling af vores miljøteknologiske område, og samtidig får vi som virksomhed lejlighed til at at fremvise et produkt, der kan spare virksomheder for rigtig mange penge, supplerer han.

Især udvikling optager Jørgen de Plessis de Richelieu meget i hans daglige virke.

- Jeg ville virkelig ønske at danskerne ville begynde at udvikle armaturer, der er energivenlige. Det er et stærkt område, siger han og understreger, at The Smarthome Company indtil videre klarer sig uden armaturerne, fordi virksomhedens Eco-rør kører på gængse armaturer.

Vil skidtet til livs
The Smarthome Company importerer i dag energivenlige produkter direkte fra producenterne og sælger dem videre til sine kunder. Det er der i og for sig ikke noget nyt i. Men hos The Smarthome Company har man egen forsyningsorganisation i Fjernøsten, og det skiller effektivt skidt fra kanel.

- Der er så meget skidt på markedet. Vi sikrer, at produkterne vi importerer er af høj kvalitet og lever op til retningslinier for bæredytighed og sociale ansvar, fortæller Jørgen de Plessis de Richelieu, der har et mål om at skærpe udvalget af gode produkter på det danske marked.

På The Smarthome Companys stand på Building Green kan man opleve LCD Eco-rørene.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078