23948sdkhjf

Silkeborg Forsyning fisker direktør hos kon-kollega

- Det er naturligvis med ærgrelse, at jeg må sende en dygtig direktør videre til naboforsyningen. Vi har haft et fantastisk samarbejde, og jeg er dybt imponeret over den indsats Jens Bastrup og hele organisationen har ydet. Udviklingen af selskabet fra Jens’ ansættelse i 2009 til der, hvor vi er i dag, har været prisværdig, og vandselskabets betydning for lokalsamfundet er noget, som vi kan være stolte af i Skanderborg Kommune.

Sådan siger bestyrelsesformand for Skanderborg Forsyning Martin Frausing Poulsen i en pressemeddelelse om administrerende direktør Jens Bastrups beslutning om at skifte Skanderborg Forsyning og Aqua Globe

Timingen er rigtig nu
Jens Bastrup har været administrerende direktør for Skanderborg Forsyning igennem 10’erne. I løbet af den tid er forsyningen gået fra en udskilt kommunal enhed i 2010 til i dag at være en moderne virksomhed, hvor særligt AquaGlobe er kendt lokalt og i vandbranchen som innovations- og formidlingsfyrtårn.

En af Jens Bastrups og forsyningens helt store bedrifter er samarbejdet med Skanderborg Kommune om klimatilpasning af kommunens byer.

Det er derfor er mange og vigtige erfaringer, Jens Bastrup tager med til det godt dobbelt så store forsyningsselskab i Silkeborg.

- Jeg har det selvfølgeligt noget svært med at stoppe i Skanderborg Forsyning, når jeg har været med fra ’fødslen’. Det gør mig meget stolt, at vi sammen er lykkedes med at komme hertil. Det har krævet hårdt arbejde [...] Vores ambition var først at blive en veldrevet forsyning med et godt omdømme, og i 2022 vil vi være Danmarks mest moderne. Her er vi næsten. Derfor synes jeg også, at det er et godt tidspunkt, at jeg tager skridtet videre, siger Jens Bastrup, adm. direktør i Skanderborg Forsyning.

Erstatter Kim Harreskov
Hos Silkeborg Forsyning er bestyrelsesformand Jan Gorridsen glad for at byde en stærk forsyningsmand velkommen. 

- Jens er en meget stærk netværker, der skaber synlighed og involvering i interesseorganisationer, forskning & uddannelse samt private virksomheder. Han bliver et stort aktiv for Silkeborg Forsyning i vores fremtidige aktiviteter indenfor fire centrale områder, skriver han i en meddelelse på Forsyningens hjemmeside. 

De fire centrale områder er at sikre fortsat CO2-reduktion og miljøvenlig produktion; at fremme rollen som hele kommunens forsyning især gennem udbredelse af varmeforsyningen; at styrke samarbejdet med udviklere, rådgivere, vidensinstitutioner og teknologileverandører samt skabe mere synlighed for Silkeborg Forsyning i kommunen.

Jens Bastrup erstatter Kim Harreskov på posten og tiltræder stillingen som direktør senest den 1. april 2020.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094