23948sdkhjf

Biogasanlæg i gang med at udvide for 100 millioner

Energiselskabet Nature Energy er nu i fuld gang med at udvide sit biogasanlæg ved Ringe på Midtfyn. 100 millioner kroner bliver brugt på at øge kapaciteten fra 340.000 til 500.000 tons biomasse om året, og udvidelsen ventes færdig i august næste år.

Det skriver fyens.dk.

Nature Energy oplever ifølge mediet stor interesse fra lokale landmænd, der gerne vil levere gylle til biogasanlægget. Så stor, at der ikke er plads til at tage flere leverandører ind på nuværende tidspunkt.

- Lige nu er vi 45 leverandører. Med denne udvidelse håber jeg, at vi kan tage cirka 10 nye leverandører ind, og jeg tror ikke, vi får problemer med at finde dem, siger formand for leverandørforeningen Peter Høj til fyens.dk.

Udvidelsen af anlægget kommer til at omfatte en ny økologisk linje, så anlægget fremover vil kunne adskille den rene afgassede gylle fra eksempelvis industri- og husholdningsaffald.

Originalartikel: https://fyens.dk/artikel/biogasanl%C3%A6g-udvider-for-100-millioner-landm%C3%A6nd-st%C3%A5r-i-k%C3%B8-til-at-levere-gylle


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078