23948sdkhjf

Biogasanlæg går fri: Politiet stopper efterforskning

Midt- og Vestsjællands Politi har indstillet efterforskningen af Kalundborg Bioenergis manglende overholdelse af kommunens miljøgodkendelse.

- Vi har vurderet, at der ikke er grundlag for at rejse tiltale mod Kalundborg Bioenergi, siger Jens Berger, senioranklager ved Midt- og Vestsjællands Politi til SN.dk.

Årsagen er, at Kalundborg Kommune har oplyst, at Kalundborg Bioenergi nu overholder reglerne, hvorfor politianmeldelsen af Kalundborg Bioenergi trækkes  tilbage.

Kalundborg bioenergi blev poltianmeldt af kommunen i foråret på grund af lugtgener fra biogasanlægget. De er nu mindsket betydeligt, skriver TV2 Øst.

- Inden for det sidste halve år, har der været meget begrænsede klager fra naboerne, og især inden for de sidste tre måneder har der stort set ikke været nogen klager, siger Jakob Beck Jensen (V), formand for teknik- og miljøudvalget i Kalundborg Kommune.

Han understeger dog, at kommunen fortsat vil være opmærksom på lugtgener fra Kalundborg Bioenergi, der har investeret et anseeligt beløb for at komme lugtgenerne til livs.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095