23948sdkhjf

Samsung-delegation besøger Sønderborg

Interessen for ProjectZero og intelligent energihåndtering er så stor, at Samsung har sendt en delegation fra Sydkorea til Danmark for at høre mere.
En erhvervsdelegation fra den sydkoreanske elektronikgigant Samsung er i disse dage på besøg i Sønderborg, hvor de skal høre om ProjectZero og Danfoss´ engagement i intelligent energihåndtering.

Delegationen blev tirsdag morgen budt officielt velkommen af borgmester Aase Nyegaard, som i byrådssalen fortalte gæsterne om Sønderborg og ProjectZero – visionen om, at hele området skal være CO2-neutralt senest i 2029.

Danmark og Sydkorea har indgået en aftale om at samarbejde om udvikling af grønne Clean Tech-løsninger og arbejde for, at løsningerne gennemføres globalt.

Aftalen ”Green Growth Alliance” blev underskrevet i forbindelse med den sydkoreanske præsident Lee Myung Baks statsbesøg i Danmark i maj i år. Hovedfokus for præsidenten og den store koreanske erhvervsdelegation under besøget var Clean Tech.

Det fortalte Jørgen Mads Clausen, der er formand for DI Energibranchen, bland andet om på et seminar, og det er opfølgningen på dette, der bringer sydkoreanerne til Danmark igen.

Samsung blev i øvrigt tidligere på måneden udnævnt som verdens mest bæredygtige teknologivirksomhed .
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094