23948sdkhjf

Grundfos udvider med eventhal

Grundfos Center i Bjerringbro udvider med 3.000 kvm i form af en såkaldt Event Hall, og det er JFP A/S, der skal opføre hallen i hovedentreprise. 

Det oplyser entreprenørselskabet i en pressemeddelelse. 

Det 3.000 kvm store byggeri samt ombygning af 720 kvm mødelokaler og kontorer skal give Grundfos et permanent udstillingsområde til rundvisninger for de mange danske og internationale gæster i virksomheden. Derudover skal hallen kunne opdeles i tre mindre områder og dermed danne rammen om flere arrangementer på samme tid.

Projektet omfatter også anlægning af 10.300 kvm udeareal med parkeringsanlæg, spillebaner, aktivitetsarealer mv.

JFP’s datterselskab JFP Murer & Tømrer skal levere betonentreprisen og elementmontagen, mens Erik Arkitekter er totalrådgiver på byggeriet med Cowi som underrådgiver. 

– Vi har en fuldstændig fastlagt procedure for vurdering af de partnere, vi indgår samarbejde med. Derfor blev fire entreprenører udvalgt i første runde til at give bud og inviteret til gennemgang af projektet. JFP blev efterfølgende enstemmigt valgt, fortæller senior architect, Hans Christian Baastrup fra Grundfos i pressemeddelelsen. 

– Det skyldes flere ting. De har lavet et omhyggeligt forarbejde, som de redegjorde professionelt for. De har valgt en professionel organisation til at gennemføre projektet – både i byggeledelsen og blandt underentreprenørerne, de har en fornuftig pris og ikke mindst, vi har tillid til dem, uddyber han. 

Event Hall skal bygges i perioden januar 2020 til april 2021.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094