23948sdkhjf

Danfoss-direktør i spidsen for Kamstrups varmeforretning

Den danske teknologivirksomhed Kamstrup tilfører nye kræfter til deres varmeforretning.

Virksomheden henter Danfoss-direktør Tommy Hansen til at stå i spidsen for intelligente måleløsninger til fjernvarmebranchen. Han overtager direktørposten efter Knud Bonde, der fremover skal være ansvarlig for at udvikle Kamstrups forretning i Asien. 

Også køleløsninger
Kamstrup henter en stor del af sin omsætning inden for måleløsninger i varmebranchen. Nu skal den nye direktør fortsætte væksten - samtidig med at der føjes køl til forretningen. 

- Vores ambition er at sikre og yderligere styrke vores position som markeds- og teknologisk leder af intelligente produkter, løsninger og services inden for varme og køling over hele verden. Derfor er jeg glad for, at Tommy Hansen har sagt ja til at stå i spidsen for denne opgave, hvor vi især kan drage nytte af hans internationale erfaring fra en større dansk virksomhed. Tommys opgave bliver at fortsætte det store arbejde, der er gjort for at udvikle vores position og samtidig sikre endnu større udbredelse af energieffektive løsninger til fjernvarme- og kølebranchen, siger Kim Lehmann, CEO i Kamstrup.

Salgsansvar i 20 år
Tommy Hansen kommer med en meget stærk baggrund i salg og marketing og har blandt andet haft internationalt salgsansvar gennem de sidste 20 år.

- Kamstrup har nogle virkelig interessante løsninger til at øge energieffektiviteten, og jeg ser frem til at videreudvikle forretningen internationalt med den erfaring, jeg har fået ude i verden, siger Tommy Hansen og tilføjer: 

- Der er rigtig mange dygtige medarbejdere og specialister i Kamstrup, og jeg glæder mig til at få en større indsigt i deres arbejde og den værdi, som Kamstrup skaber med data. Det bliver lærerigt at starte en ny rejse sammen med en ambitiøs vækstvirksomhed, siger Tommy Hansen.

Tommy kommer fra et job som Vice President og General Manager for Danfoss High Pressure Pump og Danfoss Appliance Controls.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094