23948sdkhjf

Greenline A/S politianmeldt af forbrugerombudsmanden

Forbrugerombudsmanden har politianmeldt Greenline for ukorrekt prisannoncering på nettet. Greenline har efterfølgende rettet op på fejlen.
Det er i strid med markedsføringsloven, hvis en erhvervsdrivende annoncerer med priser ekskl. moms på varer, der kan købes af forbrugere. Derfor har Forbrugerombudsmanden nu politianmeldt Greenline A/S.

Annoncering af priser uden moms
Greenline A/S, der sælger el-artikler på internettet, har annonceret med priser uden moms. Det er ikke lovligt, når man markedsfører sig over for forbrugere, fordi det gør den reelle pris uigennemsigtig.

Efter markedsføringslovens § 13 skal en erhvervsdrivende, der annoncerer over for forbrugere, oplyse varens samlede pris inklusive alle gebyrer, omkostninger, moms og andre afgifter, som forbrugeren skal betale.

Priser rettet efter politianmeldelse
Forbrugerombudsmanden havde i forbindelse med en tidligere sag oplyst virksomheden om reglerne og opfordret virksomheden til at lovliggøre hjemmesiden. Efter at have modtaget en ny henvendelse fra en forbruger om den erhvervsdrivendes hjemmeside har Forbrugerombudsmanden nu politianmeldt virksomheden.

Den erhvervsdrivende har nu rettet priserne på hjemmesiden, således at priserne fremgår inkl. moms.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109