23948sdkhjf

Den første gas flyder fra Naturbiogas Sode

Forleden markerede Naturbiogas Sode en vigtig milepæl, nemlig at anlægget leverer gas til gasnettet.

Det betyder, at byggeriet af biogasanlægget nu går ind i fase 2, hvor de øvrige bygninger, asfalt og en svingbane skal anlægges.

- Vi har bygget i det mest regnfulde efterår nogensinde, og alligevel er alle i et stærkt byggefællesskab fokuseret gået efter at få alting til at lykkes efter den meget ambitiøse tidsplan, vi har haft, siger Jesper Bram, landmand og initiativtager til Naturbiogas Sode.

Professionelt byggeri og lokale leverandører
I forbindelse med byggeriet af Naturbiogas Sode er flere firmaer tilknyttet som samarbejdspartnere og leverandører. Der har de seneste måneder været folk på pladsen næsten 24 timer i døgnet, og alle har haft deres helt præcise opgaver at løse. Nogle af samarbejdspartnerne er eksperter indenfor biogasproduktion, der har høj viden om biogasanlæg, andre er lokale leverandører, der har løst for eksempel entreprenør- og el-arbejdet.

- Det har bare været så fantastisk at se, hvordan alle i stor respekt for hinandens faglige viden er gået sammen om at løfte projektet. Det er jo ingen hemmelighed, at der har været fart på, men sammen har vi vist, at når man vil noget, så kan man noget, siger Jesper Bram.

Det samlede byggeri forventes at stå færdig til sommer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094