23948sdkhjf

Kamstrups varme-direktør i spidsen for ny asiatisk satsning

Målerproducenten Kamstrup udvider sine aktiviteter med et nyt regionalt hovedkontor i Asien.

Helt præcist kommer det nye kontor til at ligge i Malaysias hovedstad Kuala Lumpur.

- Vi har været lokalt tilstede i Kina og Indien igennem en længere årrække og oplevet en stigende efterspørgsel på intelligente løsninger, der kan afhjælpe deres udfordringer på energi- og vandområdet. Vi ser et kæmpe potentiale i Asien og de omkringliggende lande, og for at få et indgående kendskab til markederne, bliver vi nødt til at være tættere på, fortæller Kim Lehmann, administrerende i Kamstrup

Det oplyser Kamstrup i en pressemeddelelse.

Dansk direktør skal lede forretningen
Kamstrup har peget på en direktør fra egne rækker til at stå i spidsen for forretningen i Asien.

Nuværende direktør for varmeforretningen Knud Bonde, der har 25 års erfaring i Kamstrup, får ansvaret for det nye regionale kontor og for derfra at styrke Kamstrups position i lande som Japan, Kina, Indien og Australien.

- Senest har vi i Indien set resultater, hvor en by med 80.000 indbyggere sparer fire mio. liter vand om dagen efter de har installeret fjernaflæste målere og fået en 24/7 vandforsyning. Det betyder, at vandforbruget er reduceret med 33 procent, og det viser, at teknologien kan gøre en forskel i mange samfund, siger han.

En plan om flere markeder
Udvidelsen til Malaysia er en del af en større plan om at satse mere på den internationale forretning med flere salgskontorer i jagten på nye markeder.

Ud over Asien har Kamstrup inden for det seneste år anlagt kontorer i Canada, Italien og Irland, alt sammen for at få mere adgang til de pågældende markeder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094