23948sdkhjf

Her er Frecons nye topchef

I begyndelsen af oktober blev Frecons administrerende direktør, Bo Birkemose, fritstillet.

Salgsdirektør Claus Mølgaard Jensen blev i stedet konstitueret som ny administrerende direktør – og den ansættelse er nu blevet gjort permanent. Det oplyser Frecon i en pressemeddelelse.

Claus Mølgaard Jensen har siden 2017 været salgsdirektør i Frecon og har som en del af ledelsesgruppen haft stor indflydelse på ingeniørhusets vækst og strategiske udvikling.

Posten som administrerende direktør er ikke uvant for ham, da han tidligere har været CEO i IT-konsulenthuset GoApplicate samt commercial director (engineering) i Siemens Wind Power.

Claus Mølgaard Jensen er uddannet B.Sc.E.E., og har desuden en HD-A samt en HD-O.

- Gennem de sidste to år har jeg opnået stor indsigt i Frecons kultur og medarbejdere, og jeg vil trives med ledelsesansvaret, som følger med posten som administrerende direktør. Jeg har høje ambitioner for Frecon, og jeg glæder mig til at føre dem ud i livet, siger Claus Mølgaard Jensen.

- Vi er startet godt ud med en alletiders studietur til Budapest, hvor alle medarbejdere bidrog aktivt i videreudviklingen af vores strategiske målsætninger og visioner, og jeg ser frem til at fortsætte den udviklingsrejse, som Frecon har påbegyndt.

Visioner for yderligere vækst og udvikling
I Frecons bestyrelse er det med stor glæde, at Claus Mølgaard Jensen fortsætter på posten som administrerende direktør.

- Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med Claus, som har været det helt naturlige og kompetente valg til at overtage rollen som administrerende direktør, fortæller bestyrelsesformand og partner i Frecon, Leif Christoffersen.

- Samtidig er det vigtigt at understrege, at udskiftningen på direktørposten ikke betyder nogen ændringer for vores nuværende vækstplaner og strategi, og vi er helt trygge ved at overlade direktørposten til Claus, som skal videreføre vores fælles visioner, slutter han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14