23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til energisektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Better Place Danmark
Thomas Heltborg Juul er blevet ansat som marketingdirektør i elbilsselskabet Better Place Danmark.

Better Place’s mission er at være Danmarks førende udbyder af services til elbiler.

Frese A/S
Ralf Lønstrup, 39 år, er ansat som salgsingeniør og skal varetage kontakten til grossister på det jyske marked og rådgive VVS-firmaer, boligforeninger samt rådgivende ingeniørfirmaer.

Frese leverer automatiske reguleringsventiler til HVAC-markedet.

Miljømærkning Danmark
Lene Juul Lethenborg, 41 år, er tiltrådt som afdelingschef. Hun har tidligere været afdelingsleder i Strålfors Information Logistics og har siden 2008 arbejdet som afdelingschef i Rias.

NKT Cables
Paulus Quirinus Gerardus Langelaan er udtrådt af bestyrelsen, hvorefter Marc van’t Noordende er indtrådt.

Rambøll
Mikael Fænø Bastholm, 37 år, er ansat som afdelingsleder for en af rådgivervirksomheden Rambølls to fjernvarmeafdelinger i Ørestad.

Han kommer fra en stilling som afdelingsleder for Energi og fagchef for energi- og forsyningsanlæg i rådgivervirksomheden Alectia og skal hos Rambøll medvirke til videreudvikling af fjernvarmeområdet.

Schneider Electric Danmark
Thomas Andersen er udnævnt til direktør for Power Business og Christophe Gamelin til ny direktør for LifeSpace Business i Schneider Electric Danmark.

Schneider Electric er global specialist i energioptimering og -styring, og i Danmark omfatter selskabet blandt andet Lauritz Knudsen.

Solar A/S
Flemming Koch forlader stillingen som corporate IT director efter gensidig overenskomst.

Solar er blandt Danmarks førende el-, vvs- og ventilationsgrossister.

Statoil Fuel & Retail A/S
Stig Bach er blevet udnævnt til market development director og får ansvaret for for Non Fuel, marketing, koncept og netværksstrategi.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093