23948sdkhjf

Aalborg Forsyning kobler to nye byer på nettet

40 procent af borgerne.

Så mange skulle give tilsnutning til fjernvarme i de to nordjyske byer Storvorde og Sejlflod før Aalborg Forsyning ville stikke spaden i jorden.

- Efter 3-4 års indsats for at få fjernvarme til Storvorde og Sejlflod, er det nu lykkes at nå kriteriet for 40 pct. tilslutning, og det er vi meget stolte over. Det er med stor glæde, at vi kan ønske borgere i Storvorde og Sejlflod hjerteligt velkommen til vores fælles fjernvarmenet, og vi glæder os meget til at påbegynde den videre proces, siger forsyningschef for Energi hos Aalborg Forsyning, Jesper Møller Larsen.

Erstatter gas, olie og el
Borgerne i Storvorde og Sejlflod har indtil nu opvarmet deres boliger med oliefyr, naturgas, pillefyr, elvarme eller varmepumper.

Hos de 640 husstande ud af 1.600 mulige skal de dele nu skiftes ud med et fjernvarmeanlæg.

- Kunden skal selv pille det eksisterende anlæg ned og kan så vælge enten via egen VVS-installatør at få installeret fjernvarmeanlæg eller leje anlægget inklusive installation gennem os, oplyser Aalborg Forsyning.

I Storvorde og Sejlflod har cirka halvdelen udtrykt ønske om at leje anlæg gennem Aalborg Forsyning.

Aalborg Forsyning skal nu i gang med at etablere ledningsnet, de nødvendige pumpestationer samt opkoblinger til de pågældende husstande.

Et arbejde, der går i gang i løbet af foråret 2020.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109