23948sdkhjf

Dall Energy tuner ind på vækst

- 2019 bliver også et meget spændende år for Dall Energy.

Sådan sagde Jens Dall Bentzen, stifter og ejer af Dall Energy, i maj-måned, da virksomhedens regnskab for 2018 blev offentliggjort.

Og det havde han da så sandelig ret i.

De gode vinde fra 2018 – med indvielsen af Dall Energys første kraftvarmeværk i Sindal – er fortsat med at blæse ind over virksomheden.

I marts landede en ordre på et 20 MW biomasseværk til det franske energiselskab Dalkia. Det skal producere varme til indbyggerne i den franske by Rouen. Dall Energy har allerede placeret orden på ovnen, som skal installeres i marts måned 2020,

Franskmændene er dog allerede blevet så begejstrede for Dall Energys multibrændsel-lav emissions-løsning, at selskabet i starten af oktober inviterede Dall Energy til Frankrig til forhandlinger om yderligere anlæg.

På hjemmefronten står Dall Energy overfor at skulle levere endnu et stort kraftvarmeprojekt i Danmark, hvor der skal benyttes lokalt og bæredygtigt brændsel i form af have-park-affald.

Ny professionel bestyrelse
For at kunne håndtere væksten har Jens Dall Bentzen besluttet et etablere en professionel bestyrelse bestående af erfarne erhvervsfolk.

Formand for bestyrelsen bliver Mads Prebensen, som har haft en lang og succesfuld karriere blandt andet i Grundfos indenfor international forretningsudvikling og salg. Mads Prebensen har det sidste år bistået Dall Energy med at udvikle en Go-to-Market-strategi, så han har allerede et grundigt kendskab til virksomheden.

- Dall Energy er en super spændende virksomhed, som efter et langt tilløb nu ser ud til at få sit gennembrud. Virksomhedens produkt rammer den helt rigtige agenda indenfor grøn energi, og den har et kæmpe potentiale. Jeg har fulgt Dall Energy over det seneste år, og ser frem til nu i et tæt samarbejde med Jens og sammen med den øvrige bestyrelse at støtte ham og Dall Energy på den videre vækst rejse, siger Mads Prebensen. 

Menige medlemmer af bestyrelsen er Kurt Bjørkvik, Carsten Riisberg Lund og Jens Dall Bentzen.

Kurt Bjørkvik har mange års erfaring som ejerleder af ovnfirmaet Envikraft, som han solgte i 2008. Her udover har Kurt været direktør og medejer i en række firmaer indenfor energibranchen.

Carsten Riisberg Lund er Vice Præsident i FLS med ansvar for Europa og Afrika og har således omfattende erfaring indenfor organisation, projektsalg, finansiering og eksekvering af projekter.

- Jeg ser meget frem til samarbejdet i og med bestyrelsen, siger Jens Dall Bentzen.

Mangler en projektleder
Den øgede aktivitet i løbet af 2019 har også betydet, at Jens Dall har øget medarbejderstaben fra fire til otte personer. Men han stopper ikke her. I første omgang søger han en projektleder.

- Vores vækst skal håndteres af dygtige og engagerede medarbejdere. Vi søger lige nu en erfaren projektleder til at gennemføre vores projekter. I første omgang at lede vores danske kraftvarmeprojekt, siger Jens Dall.

Så at 2019 har været et spændende år, er der ingen tvivl om. Jens Dall forventer dog ikke, at det sådan lige stopper, når 2019 bliver til 2020.

- Væksten har givet os en Gazelle-pris 2019, og vi ser frem til mere vækst i 2020 og de kommende år, slutter han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11