23948sdkhjf

Verdo har succes med træpiller i Næstved

Ved årsskiftet overtog Verdo aktiviteterne – det vil sige transport og privatsalg af træpiller på det sjællandske marked - fra træpille-distributøren Ole Tietze ApS på Næstved Havn.

Det var ikke tilfældigt, at valget dengang faldt på Ole Tietze ApS og Næstved Havn.

- Med hovedsæde i Randers er Verdo allerede godt etableret på brændselsmarkedet i Jylland. Derfor har vi et ønske om at styrke vores position på Sjælland ved at udvide forretningen i Næstved, som allerede fra vores overtagelse var en af Sjællands største træpille-distributører, siger administrationschef for Verdos handel med brændsler Henrik Nørbo Mosegaard.

Overtagelsen af træpille-forretningen er gået over al forventning, og Verdo har allerede nu store planer i Næstved.

- Vi har på otte måneder øget mængderne af træpiller over kajen ved Næstved Havn med 52 procent sammenlignet med samme periode i 2018. Over de kommende år forventer vi at fordoble mængderne af de træpiller, der bliver håndteret på Næstved Havn til gavn for flere kunder på Sjælland, siger Henrik Nørbo Mosegaard.

Den forventede stigning de kommende år skal også ses i lyset af lukningen af Blue Point Pellets i Køge, der betyder, at Verdo står overfor et yderligere potentiale på mere end 60.000 tons træpiller.

Henrik Nørbo Mosegaard tilføjer, at Verdo siden overtagelsen har arbejdet hårdt på at få alle træpiller, som kommer ind i Næstved, bæredygtighedscertificeret på lige fod med de træpiller, der kommer ind på Verdo’s øvrige lagre.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.446