23948sdkhjf

Vindmøller løfter Aarsleff-regnskab

Omsætningen fortsætter sin himmelflugt hos Aarsleff A/S, der fastholder forventningen om et resultat før skat på 120 mio. kr.
Aarsleff A/S fortsætter de positive takter efter 3. kvartal af regnskabsåret 2010/11.

Nettoomsætningen lød således på 1.650 mio. kr., hvilket er en forbedring på 41 procent i forhold til den tilsvarende periode sidste år.

Resultatet før skat lød på 20 mio. kr., hvilket bringer det samlede resultat for årets første tre kvartaler op på 88 mio. kr., og selv om det er en smule under det forventede, fastholder Aarsleff A/S forventningerne til året som helhed med et resultat før skat på 120 mio. kr.

Fundering bidrager med 50 pct.
En af årsagerne til optimismen er et vindmølleprojekt, som formentlig har mere at bidrage med, end hvad de første kalkuler har vist.

- Pr. 30. juni 2011 er der installeret 22 fundamenter til London Array Offshore Wind Farm ud af i alt 177, og projektets bidrag til det forventede resultat er fortsat vurderet forsigtigt, skriver Aarsleff således i meddelelsen.

I det hele taget har forretningsområdet Fundering bidraget yderst positivt til regnskabet i det første ni måneder, hvor det tegner sig for over halvdelen af indtjeningen i koncernen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078