23948sdkhjf

Nu tager Forsyning Helsingør selv skraldet

Fremover står der Forsyning Helsingør på siderne af de skraldebiler, der henter affald hos kunderne i Helsingør Kommune.

Tidligere var det selskabet Remondis, der stod for opgaven, men Forsyning Helsingør valgte i foråret 2019, at hjemtage opgaven med indsamling af dagrenovation samt afhentning af storskrald og haveaffald.

Og nu i denne uge er de 26 nye skraldemænd så startet på jobbet i Forsyning Helsingør og skal køre de første ture ud til kunderne.

- Nu er vores skraldemænd i gang, og vi håber, at kunderne bliver glade for dem. For ved at køre skraldebilerne selv får vi mulighed for at yde en bedre service, da vi nu får en tættere relation til vores kunder end før. Det tror jeg også bliver en fordel, når alle husstande i fremtiden skal til at sortere husholdningsaffaldet i flere fraktioner end i dag, fortæller Per Tærsbøl, bestyrelsesformand i Forsyning Helsingør, i en pressemeddelelse.

De 26 nye skraldemand kommer alle – på nær én – fra selskabet Remondis, hvor de har kørt de samme ruter, som de skal køre nu i Helsingør Kommune.

Forsyning Helsingør har forberedt hjemtagningen af renovationskørslen siden foråret. Her gennemførte man et udbud, der resulterede i tilbud, der lå over den økonomiske ramme for opgavernes udførsel. Derfor undersøgte Forsyning Helsingør, om selskabet selv kunne udføre opgaven – og konklusionen blev, at det kunne man til en billigere pris, end det markedet tilbød på det tidspunkt.

Som en del af forberedelserne har Forsyning Helsingør blandt andet købt 11 brugte skraldebiler fra Remondis.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109