23948sdkhjf

NRGi installerer intelligente elmålere på Samsø

I begyndelsen af september begynder NRGi installationen af intelligente elmålere på Samsø. 4.000 målere skal dermed styrke øens image som vedvarende energi-ø.
NRGi er godt i gang med at installere intelligente elmålere, som blandt andet giver forbrugerne nye muligheder for at følge det daglige elforbrug. Indtil videre er over 50.000 nye elmålere sat op i Horsens-området, og nu er turen kommet til den nordlige del af NRGi’s forsyningsområde – startende med Samsø.

Mere end 4.000 målere til vedvarende energi
I løbet af efteråret vil der blive sat mere end 4.000 målere op.

- Installationen af intelligente elmålere på Samsø er med til at styrke udviklingen af øen som vedvarende energi-ø. Målerne gør det på sigt muligt at styre og se, hvornår på dagen det er bedst at bruge energien. Det betyder, at den lokale vedvarende energi, der produceres, kan bruges på de tidspunkter, hvor mængden af denne energiform er størst, siger Søren Egge Rasmussen, formand for NRGi.

Dialog skal styrke vedvarende energi
For at styrke brugen af vedvarende energi på Samsø er NRGi i løbende dialog med Samsø Energiakademi.

− Med vores gode samarbejde med Samsø Energiakademi kan vi være med til at sikre os, at de nye intelligente elmålere bruges optimalt og derigennem medvirke til at styrke den udvikling, som Samsø ønsker, siger Søren Egge Rasmussen.

Efter Samsø er det Djursland, der kan se frem til at få installeret intelligente elmålere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094