23948sdkhjf

Dansk vindmølleaktør går ind i Taiwan

Leverandør til vindmølleindustrien Vento har i dag over 200 medarbejdere fordelt på kontorer i Ringkøbing, i Tyskland og på forskellige vindmøllesites over hele verden.

Til september kan Vento føje Taiwan til listen over faste baser på verdensplan. Selskabet etablerer nemlig kontor i byen Taichung.

Det er en stor satsning fra ledelsens side, men direktør Henrik Brink ser det som en nødvendighed for firmaet og kunderne.

- Der er et stort potentiale i den verdensdel og det vil vi gerne udnytte, siger direktør Henrik Brink og tilføjer:

- Med den faste base i Taiwan, forventer vi at kunne vedligeholde og udbygge vores eksisterende onshore aktiviteter samt udvikle offshore aktiviteterne i Taiwan. Vi har store forventninger til denne udvidelse og det er også vores hensigt at benytte Taiwan som vores Asian hub og på sigt kunne servicere kunder i hele Asia Pacific fra Taiwan.

Taiwan med familien
Det bliver nyansatte Gert Løgstrup Eriksen, der skal være operation manager på kontoret i Taiwan og dermed primus motor for udbygningen og vedligehold af Ventos aktiviteter i området.

- Jeg synes at det er en fantastisk og meget spændende satsning vi bevæger os ud på. Det er et fantastisk land at leve i og befolkningen er meget imødekommende og venlige. Nu glæder jeg mig til at fortsætte med at udbygge vore aktiviteterne i området og at få min familie herned, siger Gert Løgstrup Eriksen, der altså allerede er taget til Taiwan.

Vento Energy Support er en global leverandør til vindmølleindustrien, som har specialiseret sig i at supportere vindmølleproducenter, energiselskaber, projektudviklere, ejere og operatører med vindmølleteknikere. Vento Energy Support har specialiseret sig inden for Installation og Service af Vindmøller.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125