23948sdkhjf

Koncerndirektør forlader DONG

Niels Bergh-Hansen, koncerndirektør for forretningsområderne Generation og Renewables, går på pension d. 1. oktober 2011
Medlem af koncernledelsen i DONG Energy og koncerndirektør for forretningsområderne Generation og Renewables, Niels Bergh-Hansen, 62 år, har besluttet at gå på pension pr. 1. oktober 2011.

- Man skal stoppe mens legen er god, og nu er det tidspunkt kommet for mig. Jeg har været rigtig glad for mit job og for at have medvirket til de flotte resultater, som vi har opnået gennem årene. Nu skal nye og yngre kræfter til for at fortsætte arbejdet med de spændende opgaver, som både Generation og Renewables står overfor, siger Niels Bergh-Hansen, der nu vil koncentrere sig om bestyrelsesarbejde.

- Niels Bergh-Hansen har spillet en helt central rolle i forbindelse med DONG Energy's omlægning til en langt mere grøn energiproduktion, og jeg har været utroligt glad for samarbejdet med Niels. DONG Energy og den danske energibranche skylder Niels en stor tak for den erfaring, viden og indsigt som han gennem årene har bidraget med i udviklingen af den danske energisektor, udtaler koncernchef Anders Eldrup.

DONG Energy har i forlængelse af Niels Bergh-Hansens beslutning sat en proces i gang med henblik på at fastlægge den fremtidige ledelse af de to forretningsområder.

Der bliver afholdt afskedsreception for Niels Bergh-Hansen i DONG Energy's hovedkontor i Skærbæk fredag den 30. september 2011.
Læs mere om: Dong
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078