23948sdkhjf

Dong Energy A/S etablerer ny kreditfacilitet på 1,3 mia. euro

Kreditfaciliteten erstatter den eksisterende kreditfacilitet på 750 mio. euro og skal anvendes til almindelige forretningsaktiviteter.
Dong Energy har i dag underskrevet en aftale for en 5-årig kreditfacilitet på 1,3 mia. euro, hvor der er to optioner på at forlænge faciliteten med yderligere et år. Faciliteten erstatter den eksisterende kreditfacilitet på 750 mio. euro, der blev etableret i maj 2010. Den nye facilitet udgør en central del af Dong Energy’s totale likviditetsreserver.

Med den nye facilitet forøges Dong Energy´s samlede likviditetsreserver samtidig med, at Dong Energy udnytter de forbedrede priser og vilkår på det internationale marked for virksomhedslån.

Udvalgt gruppe af nordiske og internationale banker
Kreditfaciliteten etableres med en udvalgt gruppe af 13 nordiske og internationale banker, som i transaktionen er mandated lead arrangers og bookrunners med Nordea og Royal Bank of Scotland som aktive bookrunners og coordinators.

De 13 banker er: Barclays Bank PLC, BNP PARIBAS, Danske Bank AS, Deutsche Bank AG, DnB NOR Bank ASA, Handelsbanken, JPMorgan Chase Bank, N.A, MORGAN STANLEY, Nordea, RABOBANK, SEB, SOCIETE GENERALE Corporate & Investment Banking and The Royal Bank of Scotland plc.

Kreditfaciliteten skal bruges til almindelige forretningsaktiviteter.

Indholdet af denne meddelelse ændrer ikke de tidligere udmeldte forventninger til det finansielle resultat for regnskabsåret 2011 eller det udmeldte forventede investeringsniveau.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11