23948sdkhjf

Nye energiprojekter på vej

Etablering af absorptionsvarmepumpe
Teknik- og Miljøudvalget i Favrskov Kommune skal på sit møde den 8. august tage stilling til et projektforslag fra Hammel Fjernvarme for etablering af en absorptionsvarmepumpe. Hammel Fjernvarme vil hæve virkningsgraden på deres 
eksisterende fliskedel ved at etablere en ny absorptionsvarme-pumpe.
Projektet medfører en samlet anlægsinvestering for Hammel Fjernvarme på 4,5 mio. kr, og det er planen, at pumpen skal etableres til efteråret. /Favrskov Kommune

Varmetransmissionsledning
Middelfart Kommune modtog i april et projektforslag for etablering af en varmetransmissionsledning mellem Nr. Aaby, Ejby, Strandmøllen og BodyCote fra Middelfart Fjernvarme. Projektforslaget er udarbejdet af det rådgivende firma PlanEnergi.

Projektet har været i fire ugers høring hos berørte parter, og det indstilles herefter til godkendelse i Miljø- og Energiudvalget, som har sagen på dagsordenen den 7. august./Middelfart Kommune

Kystbeskyttelse
Middelfart Kommune har modtaget en ansøgning om kystbeskyttelse i form af en skråningsbeskyttelse ud for ejendommene Dæmningen 115 og 117 i Strib, og forvaltningen foreslår, at der meddeles tilladelse til det ansøgte. 

Huset på ejendommen Dæmningen 117 er placeret kun syv meter fra overkanten af den 18 meter høje stejle skrænt, og kystlinjen er rykket cirka 10 meter tættere på skrænten siden midten af 1990'erne.

Ejerne ønsker etableret en stenkastning som støtte for skrænten. 

Miljø- og Energiudvalget behandler sagen den 7. august./Middelfart Kommune

Solcelleanlæg
Teknik, Miljø og Ejendomsudvalget i Guldborgsund Kommune anbefaler, at arbejdet med at udarbejde nyt plangrundlag  for seks nye solcelleanlæg sættes i gang.Sagen behandles på økonomiudvalget 6. august.

Administrationen vurderer, at hvis alle seks nye projekter realiseres, kan de dække det årlige strømforbrug for cirka 127.000 husstande.

Hvis Byrådet beslutter at igangsætte lokalplanlægningen, skal der i første omgang gennemføres en proces med indkaldelse af ideer og forslag til udarbejdelse af nyt kommuneplantillæg. 

Solcelleanlæggene skal etableres på Oreby Gods og i Radsted, Grænge, Bøtø, Stangerup og Vålse./Guldborgsund Kommune

Kloakpumpestation
Næstved Kommune påtænker at ekspropriere et mindre areal og vejret over ejendommen Sønderbyvej 21, 4700 Næstved til en kloakpumpestation, og der holdes åstedsforretning den 29. august./Næstved Kommune

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065